O GENGIGELU

Što je Gengigel?

Gengigel je jedinstvena, patentirana paleta proizvoda za njegu usne šupljine koji uz pomoć prirodnih ljekovitih svojstava hijaluronske kiseline omogućuju uklanjanje brojnih stanja u usnoj šupljini povezanih s bolovima i upalom. Gengigel zaustavlja krvarenje, zacjeljuje i pospješuje obnavljanje desni, umiruje bol te je klinički dokazano učinkovit u sprječavanju i uklanjanju parodontalnih bolesti.

Bez nuspojava

Svi proizvodi Gengigel sigurni su za upotrebu i nemaju poznate kontraindikacije ili nuspojave.

Gengigel mogu bez ograničenja upotrebljavati svi, pa i djeca, trudnice, dojilje, starije osobe i dijabetičari. Interakcije s lijekovima nisu poznate, stoga se Gengigel može upotrebljavati i kod specifičnih terapija, npr. kod liječenja antibioticima.

Tehnološki usavršeni proizvodi

Gengigel se proizvodi u Italiji uz primjenu najsuvremenijih biotehnoloških procesa. Proizvodi zadovoljavaju najviše standarde dobre laboratorijske prakse (GLP) i ISO standarde. Gengigel se zasniva na konceptu aktivnoga matriksa; drugim riječima, mješavina biopolimera djeluje sinergistički s hijaluronskom kiselinom, što formulaciji daje bioadhezivne značajke i sposobnost stvaranja filmova koji prekrivaju površinu desni i na njoj se zadržavaju.

Hijaluronska kiselina

Gengigel sadržava hijaluronsku kiselinu visoke kvalitete i čistoće.

Za sastav Gengigela karakteristična je hijaluronska kiselina visoke molekulske mase koja je slična prirodnoj hijaluronskoj kiselini u tkivu desni. Hijaluronska kiselina (poznata i kao hijaluronan) prirodan je sastojak zdravih vezivnih tkiva u našem tijelu. Ljudsko tijelo prirodno proizvodi hijaluronsku kiselinu, ali se potrebe znatno povećavaju sa starenjem, odnosno u vrijeme kada se ne osjećamo dobro i kada je prisutna ozljeda ili infekcija.

Hijaluronska kiselina nalazi se između ostaloga u staklovini oka, pupčanoj vrpci, zglobnoj tekućini, hrskavici, koži te u desnima, gdje ima posebnu ulogu. Zbog svojih iznimnih svojstava djeluje protuupalno i antioksidativno, štiti od infekcija, a istodobno obnavlja tkiva, pospješuje zacjeljivanje i smanjuje otekline.

O Gengigelu

Mišljenja korisnika

Izdelki Gengigel

Dostupno u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Gengigel
close