O GENGIGELU

Što je Gengigel?

Gengigel je jedinstvena, patentirana paleta proizvoda za njegu usne šupljine koji uz pomoć prirodnih ljekovitih svojstava hijaluronske kiseline omogućuju uklanjanje brojnih stanja u usnoj šupljini povezanih s bolovima i upalom. Gengigel zaustavlja krvarenje, zacjeljuje i pospješuje obnavljanje desni, umiruje bol te je klinički dokazano učinkovit u sprječavanju i uklanjanju parodontalnih bolesti.

Bez nuspojava

Svi proizvodi Gengigel sigurni su za upotrebu i nemaju poznate kontraindikacije ili nuspojave.

Gengigel mogu bez ograničenja upotrebljavati svi, pa i djeca, trudnice, dojilje, starije osobe i dijabetičari. Interakcije s lijekovima nisu poznate, stoga se Gengigel može upotrebljavati i kod specifičnih terapija, npr. kod liječenja antibioticima.

Tehnološki usavršeni proizvodi

Gengigel se proizvodi u Italiji uz primjenu najsuvremenijih biotehnoloških procesa. Proizvodi zadovoljavaju najviše standarde dobre laboratorijske prakse (GLP) i ISO standarde. Gengigel se zasniva na konceptu aktivnoga matriksa; drugim riječima, mješavina biopolimera djeluje sinergistički s hijaluronskom kiselinom, što formulaciji daje bioadhezivne značajke i sposobnost stvaranja filmova koji prekrivaju površinu desni i na njoj se zadržavaju.

Za profesionalnu upotrebu

Osim linije proizvoda namijenjenih potrošačima Gengigel također nudi posebnu, posve namjensku liniju proizvoda za najzahtjevniju profesionalnu upotrebu. Stomatološkim stručnjacima na raspolaganju su proizvodi na osnovi hijaluronske kiseline koji omogućuju različitu stomatološku primjenu: u parodontologiji, kod operacija usne šupljine te za higijenu i prevenciju.

Jedinstvene formulacije Gengigel Prof linije inovativno su rješenje za pacijente jer svojom visokotehnološkom hijaluronskom kiselinom ubrzavaju procese zacjeljivanja i obnavljanja tkiva u usnoj šupljini, smanjuju bol i nelagodu te potiču protuupalne i antiedematozne procese.

Hijaluronska kiselina

Gengigel sadržava hijaluronsku kiselinu visoke kvalitete i čistoće.

Za sastav Gengigela karakteristična je hijaluronska kiselina visoke molekulske mase koja je slična prirodnoj hijaluronskoj kiselini u tkivu desni. Hijaluronska kiselina (poznata i kao hijaluronan) prirodan je sastojak zdravih vezivnih tkiva u našem tijelu. Ljudsko tijelo prirodno proizvodi hijaluronsku kiselinu, ali se potrebe znatno povećavaju sa starenjem, odnosno u vrijeme kada se ne osjećamo dobro i kada je prisutna ozljeda ili infekcija.

Hijaluronska kiselina nalazi se između ostaloga u staklovini oka, pupčanoj vrpci, zglobnoj tekućini, hrskavici, koži te u desnima, gdje imaposebnu ulogu. Zbog svojih iznimnih svojstava djeluje protuupalno i antioksidativno, štiti od infekcija, a istodobno obnavlja tkiva, pospješuje zacjeljivanje i smanjuje otekline.

O Gengigelu

Mišljenja korisnika

Izdelki Gengigel

Dostupno u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Gengigel
close