Narudžba uzorka za ordinacije

Gengigel s hijaluronskom kiselinom potiče zacjeljivanje rana i ožiljaka, olakšava otekline i djeluje protuupalno. Poboljšava regeneracijske procese u tkivu, pomaže pri reepitilizaciji i potiče oblikovanje krvnih žila. Medicinski proizvodi linije Gengigel nemaju poznate kontraindikacije ili nuspojave. Gengigel mogu bez ograničenja upotrebljavati i djeca, trudnice, dojilje i dijabetičari.

Ako želite naručiti besplatne uzorke i letke za svoju ordinaciju, odgovorite na ovih nekoliko pitanja povezanih s problematikom desni i pošaljite nam svoje podatke. Uzorke i letke dobit ćete na adresu ordinacije.

*
Vaša ambulanta namijenjena je:
*
Koliko pacijenata prosječno dnevno posjeti vašu ordinaciju?
*
Koje zahvate najčešće poduzimate kod svojih pacijenata? Molimo da navedete tri najčešća:

Zahvaljujemo vam na odgovorima.

Pozivamo vas da pomoću donjeg obrasca naručite besplatne uzorke i letke. Dobit ćete ih na adresu ordinacije.

*
Naručujem:
*
Naziv ustanove, odnosno ordinacije
*
Ulica
*
Kućni broj
*
Poštanski broj
*
Mjesto
*
Naziv
*
Ime
*
Prezime
*
Specijalizacija
*
E-adresa
*
Telefon

Klikom na gumb "Potvrdi" izričito se slažem da Medis Adria d.o.o. i njegove podružnice , koje predstavljaju zajedničke voditelje mojih osobnih podataka, obrađuju moje osobne podatke i podatke o mojim aktivnostima u vezi s primanjem e-obavijesti (primanje i otvaranje poruke, bilježenje klikova na vezama e-biltena) za sljedeće svrhe:

Upoznat/-a sam s time da ne mogu dobivati e-novosti, odnosno prilagođene e-novosti, sudjelovati u različitim akcijskim ponudama, nagradnim natječajima i marketinškim istraživanjima te dobivati besplatne uzorke ako ne dam suglasnost jer mi Medis Adria d.o.o. ne može osigurati usluge bez obrade mojih podataka.

Upoznat/-a sam s Politikom privatnosti, a time i sa sljedećim: sa zakonskom osnovom za obradu i razdoblje pohrane osobnih podataka; upoznat/-a sam s time da upravitelj može proslijediti moje osobne podatke trećim osobama, odnosno povezanim društvima; upoznat/-a sam sa svojim pravima u vezi s obradom osobnih podataka, a posebno s pravom na povlačenje suglasnosti. Suglasnost mogu povući u bilo kojem trenutku na gdpr@medis-health.com bez negativnih posljedica.

Upoznat/-a sam s činjenicom da Medis Adria d.o.o. može izvesti moje osobne podatke u treće države, pri čemu su moji osobni podaci zaštićeni na odgovarajući način.
 
Gengigel
close