Narudžba uzorka

*
Uzorak proizvoda Gengigel naručujem:
*
Gdje ili od koga ste dobili savjet za upotrebu proizvoda Gengigel?
*
Jeste li već ranije upotrebljavali neki od proizvoda iz linije Gengigel?
*
Gdje ili od koga najčešće tražite informacije o zdravlju usne šupljine?

Zahvaljujemo vam na odgovorima.

Pozivamo vas da putem donjeg obrasca naručite besplatni uzorak. Budući da su zalihe ograničene, molimo vas da naručite uzorak samo jednom. Hvala na razumijevanju!

*
Koji biste uzorak željeli isprobati?
*
Naziv
*
Ime
*
Prezime
*
Datum rođenja (na primjer 22-02-1980)
*
Ulica
*
Kućni broj
*
Poštanski broj
*
Mjesto
*
Država
*
E-adresa
Upoznat/-a sam s time da ne mogu dobivati e-novosti, odnosno prilagođene e-novosti, sudjelovati u različitim akcijskim ponudama, nagradnim natječajima i marketinškim istraživanjima te dobivati besplatne uzorke ako ne dam suglasnost jer mi Medis Adria d.o.o. ne može osigurati usluge bez obrade mojih podataka.

Upoznat/-a sam s Politikom privatnosti, a time i sa sljedećim: sa zakonskom osnovom za obradu i razdoblje pohrane osobnih podataka; upoznat/-a sam s time da upravitelj može proslijediti moje osobne podatke trećim osobama, odnosno povezanim društvima; upoznat/-a sam sa svojim pravima u vezi s obradom osobnih podataka, a posebno s pravom na povlačenje suglasnosti. Suglasnost mogu povući u bilo kojem trenutku na gdpr@medis-health.com bez negativnih posljedica.

Upoznat/-a sam s činjenicom da Medis Adria d.o.o. može izvesti moje osobne podatke u treće države, pri čemu su moji osobni podaci zaštićeni na odgovarajući način.
 
Gengigel
close